29 / 03 / 2024

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.



Beykoz Belediyesi’nin ilçe sakinlerini mülkiyet hakkına kavuşturan tapu çalışmalarıyla yüzler gülüyor. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, emek, gayret, azim ve bürokratik başarının eseri olan tapular mahalle mahalle sahiplerine teslim ediliyor. Beykoz'da bugüne kadar 14 bin 601 kişiye 2/B tapusu, 2 bin 929 kişiye İBB Belediyesi’nden alınan arazilere ait tapular ve 383 ilçe sakinine Maliye Bakanlığı’ndan devir alınan hazine parsellerine ait tapular teslim edildi.

ÇELİKBİLEK: TAPULARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Mahallelerde tapuları dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek konuyla ilgili olarak, “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük emek ve özverinin meyvesi olan tapuların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Tapularına kavuşmanın sevincini yaşayan ilçe sakinleri işlemleri yürüten Beykoz Beykoz Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.


Geri Dön