24 / 04 / 2024

İstanbul Piyale Paşa'da tapular teslim ediliyor!

İstanbul Piyale Paşa'da tapular teslim ediliyor!

Haziran ayından itibaren yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul'da ev sahiplerine tapular teslim edilmeye başlandı.



Polat Holding tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, tüm paydaşlarını 30 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen iftarda buluştu. Daveti kapsamında, geçtiğimiz Haziran ayından itibaren yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da ev sahiplerine tapular teslim edilmeye başlandı. Projede satışlar da devam ediyor.

İstanbul Piyale Paşa da tapular teslim ediliyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'Ülkemizin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da tapuları teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar tüm tapuları teslim edeceğiz. Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, şehrin en önemli merkezlerine birkaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.  Projemizde semt duygusunu yaşatmak adına bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatın aktığı, İstanbulluların özlemini duyduğu sadelik ve huzuru insanlarla buluşturuyoruz. İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağırdığımız projemizde ‘yaşayan’ bir mahalle dokusu sunuyoruz' dedi.

Piyalepaşa İstanbul'un satışları devam ediyor

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda bulunan  Piyalepaşa İstanbul 'da, 989 adet konut ve 140 mağaza yer alıyor. Projede satılan konut sayısı yüzde 50’yi geçti.

Bugüne kadar 425 konutun teslim edilen Piyalepaşa İstanbul’da yıl sonuna kadar 250 daire daha teslim edilecek. Temmuz ayı sonuna kadar tüm tapuların verileceği projede konut fiyatları yaklaşık olarak 1 milyon TL’den başlıyor.

İstanbul Piyale Paşa da tapular teslim ediliyor!

Gül Baba Sokağı adı verildi

Gül Baba Türbesi Vakfı’na da başkanlık eden Adnan Polat, yaptığı konuşmada Gül Baba’nın manevi mirasının önemini vurguladı. Polat, Türkiye ve Macaristan’ın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçen Gül Baba Vakfı’nın yakın dönemde Türkiye’de de faaliyetlerine başlayacağını ifade etti.

Polat, 'Geçtiğimiz ekim ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban’ın katılımıyla Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de Gül Baba Türbesi’nin açılışını yaptık. Gül Baba Türbesi’ni açılışından bu yana, ayda yaklaşık 10 bini aşkın kişi ziyaret ediyor. Macaristan, Gül Baba’ya olan sevgi ve saygısından Gül Baba’nın ismini bir sokağa vermiş. Biz de Gül Baba’nın muhterem ve aziz hatırası adına Piyalepaşa İstanbul’daki Alışveriş Sokağı’mıza Gül Baba Sokağı adını vermek istiyoruz' şeklinde konuştu. Adnan Polat’ın önerisi üzerine davetlilerin oylamasına sunuldu. Oy birliğiyle Alışveriş Sokağı’nın isminin Gül Baba Sokağı olmasına karar verildi. 

Web: piyalepasa.com.tr


Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!


Geri Dön