28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul fiyat

Piyalepaşa İstanbul fiyat

Haziran ayından itibaren yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul'da ev sahiplerine tapular teslim edilmeye başlandı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 1+1'ler 832 bin 900 TL'ye!

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen projede konut fiyatları 55,07-107,96 metrekare 1+1'lerde 832 bin 900 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 60 ay 0 faizle ev fırsatı!

İstanbul Beyoğlu'nda  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Ramazan fırsatı!

60 yıllık köklü geçmişe sahip Polat Holding, Piyalepaşa İstanbul projesinde Ramazan ayı kampanyası başlattı. Projede, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslim fırsatı başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da kahvaltı buluşması!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde tüm ev sahipleri ve komşu adayları kahvaltıda bir araya geldi. Grup, kahvaltı da buluştu.

Piyalepaşa İstanbul sektöre örnek olacak!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un sektöre de örnek olması bekleniyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 10 bin 500 TL'ye rezidans!

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirdiği projesi Piyalepaşa İstanbul'da rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabı 760 daire, 190 rezidans ve ticari ünitelerden, ikinci etabı 250 daireden oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017 kapsamında projede fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi 793 bin TL'den başlıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 793 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi 815 bin 700 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul fiyat Haberi

Piyalepaşa İstanbul fiyat

Polat Holding tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, tüm paydaşlarını 30 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen iftarda buluştu. Daveti kapsamında, geçtiğimiz Haziran ayından itibaren yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da ev sahiplerine tapular teslim edilmeye başlandı. Projede satışlar da devam ediyor.

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'Ülkemizin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da tapuları teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar tüm tapuları teslim edeceğiz. Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, şehrin en önemli merkezlerine birkaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.  Projemizde semt duygusunu yaşatmak adına bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatın aktığı, İstanbulluların özlemini duyduğu sadelik ve huzuru insanlarla buluşturuyoruz. İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağırdığımız projemizde ‘yaşayan’ bir mahalle...