19 / 04 / 2024

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nden Yücel Çelikbilek’e teşekkür!

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nden Yücel Çelikbilek’e teşekkür!

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.



Kalabalık bir heyetle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret eden Ayduğan, Ordu’nun Mesudiye'yle başlatılan kardeş şehir çalışmaları, Mesudiye’ye yapılacak olan sosyal tesis, park ve çocuk oyun alanı dolayısıyla Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkürlerini iletti.


Beykoz’da kardeş şehir çalışmalarıyla hemşehriler arasında bağların güçlendiğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Anadolu’nun bir mozaiği olan ilçemizin yurt içi ve yurt dışında birçok şehir ile kardeş belediye hukuku bulunuyor. Kardeş şehir çalışmalarıyla hem kültür ve ananelerimizi yaşatan ve tanıtan çalışmalar yürütüyor, hem de belediyecilik alanında iş birliği yapıyoruz. Bu çalışmalar vesilesiyle hemşehrilerimiz arasında sağlanan huzur ve memnuniyet bizi de ziyadesiyle memnun ediyor.” dedi.


Karşılıklı iş birliğinin devamını dileyen Ayduğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyareti öncesinde Beykoz Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP gruplarını da ziyaret ederek kardeş belediye çalışmalarına verilen destek için teşekkür etti. AK Parti Grubu'nda Özkan Ayduğan'ı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Belediye Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin karşılarken, CHP grubunda ilçe başkanı Şevkat Arıkan ağırladı.


Beykoz Belediyesi


Geri Dön