24 / 04 / 2024

Beylerbeyi´nde Boğaz manzaralı bahçeli ev satılıyor!

Beylerbeyi´nde Boğaz manzaralı bahçeli ev satılıyor!

Üsküdar 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Beylerbeyi Mahallesi'nde Boğaz manzaralı bahçeli bir evi satışa çıkardı



Üsküdar 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Beylerbeyi Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı bahçeli evi satışa çıkardı. Oldukça kıymetli bir yerde bulunan ev, 830 metrekare büyüklüğünde arsa üzerinde bulunuyor. İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne göre Boğaziçi ön görünüm bölgesinde kalan ev için 2 milyon 980 bin TL tahmini bedel tayin edildiğini belirten yetkililer, bu arsanın imar planlarında konut alanı olarak işaretlendiğine dikkat çekti. Satışı yapılacak olan konut boğaz manzaralı konutun satışı Üsküdar 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 7 Eylül günü gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön