19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City projesi!

Beylikdüzü Alara City projesi!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

1+1 dairelerin tamamının satıldığı Beylikdüzü Alara City projesi 'ne dair güncel bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...




Bünyesinide 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerini barındıran  Alara City  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde yer alıyor. 1+1 dairelerin tamamının satıldığı Beylikdüzü Alara City projesi 'nin satışları sürüyor. 


Toplam 19 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü Alara City projesi 2 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü Alara City projesinin dairelerinde alan büyüklükleri 85 metrekareden başlıyor, 151 metrekareye kadar yükeliş gösteriyor. 


Beylikdüzü Alara City projesi fiyat: 


Beylikdüzü Alara City projesi 'nin daire fiyatları 2+1 daireler için 200 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü Alara City projesi daire fiyatları ile ilgili ayrıntıları 0212 854 10 83 numaralı  telefondan projenin satış ofisi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. 


Beylikdüzü Alara City ödeme planı 'na göre tutarın yüzde 25'i peşinat bedeli için ödeniyor ve kalan kısım için 120 aya kadar kredi kapsamında vade yapılıyor. Beylikdüzü Alara City projesi ulaşım bilgileri şöyle: 


Beylikdüzü Alara City projesi iletişim: 


Beylikdüzü Alara City projesi adres:Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5Esenyurt / İstanbul


Beylikdüzü Alara City projesi kroki: 


Beylikdüzü Alara City projesi!


Yürüyüş yolları, kreş, açık ve kapalı çocuk parkı, kafeterya ve sauna gibi olanaklara sahip olan Beylikdüzü Alara City projesi teslimatları hemen yapılıyor. 



Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön