19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı!

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı!

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği' nin açılışını yaptı, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret etti.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını yaptı, Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu'nun açılışını yaptı.  


Açılışta başkan Orman'ın yanı sıra, siyah-beyazlı kulübün yatırımlar komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, futbol dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, basketbol şube sorumlusu Hakan Özköse, taraftar ve dernekler sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ve üyeleri ile çok sayıda Beşiktaşlı hazır bulundu.


Derneğin açılış kurdelesini kesen başkan Orman, Beylikdüzü'nde dernek açan ilk büyük kulübün Beşiktaş olduğunu kaydederek, hayırlı olması dileğinde bulundu.


Fikret Orman ve yöneticiler daha sonra Beylikdüzü'nde faaliyetlerini sürdüren Beşiktaş Futbol Okulu'nu ziyaret etti.


Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu Sorumlusu Türker Şarkıcı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Orman, yaptığı konuşmada, spor okullarının Beşiktaş'a sporcu kazandırmada oynadığı önemli rolün altını çizdi. Öğrenci velileri ile de bir süre sohbet eden Beşiktaş başkanı, minik sporculara başarılar diledi. Ziyarette BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak da yer aldı.


AA


Geri Dön