26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon ulaşım!

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon ulaşım!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakın mesafede yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projede satışlar devam ediyor.



Eston Deniz Kalyon Evleri İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu bölgesinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan proje daire ve villalardan meydana geliyor.


Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon ulaşım bilgilerine göre projenin Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta olduğunu söyleyebiliriz.


Yakuplu Eston Deniz Kalyon'da dairelerin büyüklükleri 80 - 167 metrekare, villaların büyüklükleri 168 - 385 metrekare olarak dizayn edildi. Proje  Keleşoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Eston Deniz'in 1 milyon 200 bin metrekarelik arsası üzerine yayılan Kalyon Konutları fiyatları 380 bin TL ile 800 bin TL arasında, villa fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL  arasında değişiyor. 


Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon'da mağazalar, kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, kafe-restoran, sosyal tesisler, su sporları merkezi gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 


Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon ulaşım :Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Eston Deniz Kalyon satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön