29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje Eston Deniz'in etabı olarak yükseliyor.



Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık daire alanları 80 ile 167 metrekare arasında, villa alanları ise 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Eston Deniz Kalyon Villaları İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Proje apartman daireleri, ikiz dubleksler, sıralı ara dubleksler, köşe dubleksler, katlı villalar, müstakil tripleks villalardan oluşuyor. 


Yakuplu Eston Deniz Kalyon Evleri Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometrelik mesafede bulunuyor. 


Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık konut fiyatları dairelerde 380 bin TL'den başlıyor, 800 bin TL'ye kadar ulaşıyor; villalarda ise 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar ulaşıyor.


Keleşoğlu İnşaat Kalyon Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler mevcut. Proje  Keleşoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Eston Deniz Kalyon Evleri Beylikdüzü'nde kumsal, su sporları merkezi, mağaza, kafe-restoran, sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Satış ofisi adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön