25 / 04 / 2024

eston deniz evleri fiyatlar

eston deniz evleri fiyatlar

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometrelik yakın mesafede yer alan proje yakın zamanda görücüye çıkacak.

Eston Deniz Marina Evleri ödeme planı!

Eston Deniz Marina Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplam 87 adet villanın yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Marina Eston Deniz Evleri nerede?

Büyüklükleri 533 ile 715 metrekare arasında değişen villaların yer aldığı Marina Evleri 1 milyon 200 bin metrekarelik Eston Deniz arazisi üzerinde inşa ediliyor. Peki Marina Eston Deniz Evleri nerede?

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede olan projede 8 etaptan oluşan Eston Deniz'in etabı olarak hayata geçiriliyor.

Yakuplu Kalyon Evleri fiyat listesi!

Yakuplu Kalyon Evleri fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 385 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Kalyon Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kalyon Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1'den müstakil tripleks villalara kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje Eston Deniz'in etabı olarak yükseliyor.

Eston Deniz Kalyon Evleri'nde son durum! 675 bin 450 TL'ye ikiz dubleks!

Eston Deniz, Kalyon Evleri ile 4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan eşsiz bir dünyanın kapılarını açıyor

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık!

İnanlar Terrace Deniz Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Üç blok olarak yükselecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri!

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Bağdat Caddesi Terrace Deniz Evleri 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor. 

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyri Deniz Evleri vaziyet planı!

Karaca Yapı tarafından hayata geçirilen Seyri Deniz Evleri projesinde konut seçenekleri 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. Projede satış fiyatları 330 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Seyri Deniz Evleri Trabzon daire fiyatları!

Seyri Deniz Evleri Trabzon daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyri Deniz Evleri'nde daireler 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri fiyat!

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 300 liradan başlıyor. Polatyol İnşaat'ın projesi Eston Şehir Mahallem'de 315 konut yer alıyor...

Eston Mahallem Evleri teslim tarihi!

Eston Mahallem Evleri teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. 120 dairenin yer aldığı Eston Mahallem Evleri projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 TL olarak belirtiliyor...

Polatyol Yapı Eston Mahallem Evleri iletişim!

Polatyol Yapı Eston Mahallem Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Eston Mahallem Evleri Bahçeşehir projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Üsküdar Eston Kandilli Evleri'nde icradan satılık 4 daire!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, Üsküdar'da bulunan Eston Kandilli Evleri'ndeki 4 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding, Eston Deniz'e 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu’da yer alan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın aldı. Projeye 'Deniz İstanbul' adını veren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

eston deniz evleri fiyatlar Haberi

eston deniz evleri fiyatlar

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor, 715 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 8 etaptan oluşan Eston Deniz Evleri'nin bir etabı olarak tanıtılıyor. 


Eston Deniz Marina Evleri konum olarak Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Marina Eston Deniz Konutları kapalı otopark, buhar odası, asansör, sauna gibi sosyal olanaklara sahip. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projede 87 adet villa yer alıyor.


Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık villa fiyatları 3 milyon TL ile 6,5 milyon TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa edilen Marina Konutları, Eston Deniz'in 1 milyon 200 bin metrekareden oluşan arsa alanı...