23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometrelik yakın mesafede yer alan proje yakın zamanda görücüye çıkacak.



Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor, 715 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 8 etaptan oluşan Eston Deniz Evleri'nin bir etabı olarak tanıtılıyor. 


Eston Deniz Marina Evleri konum olarak Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Marina Eston Deniz Konutları kapalı otopark, buhar odası, asansör, sauna gibi sosyal olanaklara sahip.  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükselen projede 87 adet villa yer alıyor.


Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık villa fiyatları 3 milyon TL ile 6,5 milyon TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa edilen Marina Konutları, Eston Deniz'in 1 milyon 200 bin metrekareden oluşan arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Eston Deniz Marina Villaları nerede?

Beylikdüzü Marina Villaları uzaklıkta bulunuyor.  


Eston Deniz Marina Evleri nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Beylikdüzü Eston Deniz Marina iletişim

Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön