19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Future Park Konutları'nda 92 bin lira!

Beylikdüzü Future Park Konutları'nda 92 bin lira!

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beylikdüzü Future Park Konutları'nda fiyatlar 92 bin liradan başlıyor...



Beylikdüzü  Future Park  Konutları'nda 35 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. Proje,  Hiper Gayrimenkul Geliştirme  tarafından Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Beylikdüzü Future Park Konutları projesinde daire büyüklükleri 55 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Beylikdüzü Future Park Konutları teslimleri 2015 yılında gerçekleştirilecek. Toplamda 1600 konutun yer aldığı Beylikdüzü Future Park Konutları'nda bir çok sosyal alan yer alıyor. Projede; yüzme havuzu, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, basketbol sahası, sauna, buhar odası, voleybol sahası, fitnes merkezi ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Atatürk Havaalanı, Olimpiyat Stadı, Tüyap Fuarı'na çok yakın mesafede konumlandırılan Beylikdüzü Future Park Konutları projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede yüzde 10 peşinat ödendikten sonra vade farksız 48 ay ödeme yapılabiliyor.


Beylikdüzü Future Park Konutları fiyatları 92 bin lira ile 340 bin lira arasında farklılık gösteriyor.


Beylikdüzü Future Park Konutları iletişim;


Telefon: 444 9 532

Web adresi: www.futureparkistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön