20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Eston Deniz Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Daire ve villaların yer aldığı proje 8 etaptan oluşan Eston Deniz'in etabı olarak tanıtılıyor.


Kalyon Evleri İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Proje Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Yakuplu Eston Deniz Kalyon Konutları'nın sosyal alanları; kumsal, sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, su sporları merkezi, kafe-restoran, mağazalardan meydana geliyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.


Eston Deniz Kalyon Evleri'nde daire alanları 80 metrekareden başlıyor, 167 metrekareye kadar ulaşıyor, villa alanları ise 168 metrekareden başlıyor, 385 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Eston Deniz Kalyon Beylikdüzü'nde teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL ile 800 bin TL arasında, villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. 


Beylikdüzü Kalyon Evleri ulaşım: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Eston Deniz Kalyon Evleri satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön