23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları! 127 bin liraya!

Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları! 127 bin liraya!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Mahal İstanbul

Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 127 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor olan  Mahal İstanbul  Evleri projesi  Beylik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesi 148 adet konuttan meydana geliyor. Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Beylikdüzü Mahal İstanbul Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor. Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde konutların fiyatları 127 bin liradan başlıyor. Mahal İstanbul Evleri'nde ticari birimler de yer alıyor.



Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları!


Beylikdüzü Mahal İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinin tanıtım ofisi ile 0212 428 65 65 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde konutların büyüklükleri 54,20 metrekare ile 141,24 metrekare arasında değişiyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul'da yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Mahal İstanbul nerede?

Mahal İstanbul adres : Atatürk Mh. Kazım Karabekir Cd No:6 Esenyurt / İstanbul



Mahal İstanbul Evleri iletişim

Tel : 0212 428 65 65 

Web : www.mahalistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön