26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları!

Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor. 2015'te tamamlanacak olan Beylikdüzü Demir Romance ev fiyatları metrekaresi 2 bin 750 liradan belirleniyor...




Demir Romance projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü  Demir Romance  ödeme koşulları öncesinde projeden bahsedelim. Demir Romance Beylikdüzü projesi  Demir İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesinde konut, villa ve dükkanlar bulunuyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.


Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi ile 0212 853 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Demir Romance Beylikdüzü projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirtiliyor. 



Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları!


Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları kapsamında banka kredili taksitlendirme yapılıyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde 766 adet daire, 27 adet villa ve 60 adet dükkan bulunuyor. Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi.


Demir Romance Beylikdüzü'nde daireler 69 metrekare ile 283 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Demir Romance Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Demir Romance nerede?

Demir Romance adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Demir Romance iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön