26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı!

Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla, banka kredili ödemeler yapılıyor. Demir Romance projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirlendi...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor olan  Demir Romance  projesi  Demir İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet ticari üniteden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü projesinde teslimlerin 2015 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.


Demir İnşaat Demir Romance satış ofisi ile 0212 853 00 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. Demir Romance Beylikdüzü projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 daire tipleri tasarlandıç



Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı!


Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinattan  1 yıl sonra yüzde 15 ödeme yapılıyor. Teslimlerde yüzde 15'lik bir ödemenin daha yapıldığı Demir Romance projesinde kalan yüzde 65'lik bakiye tutarı Akbank, Bank Asya, Denizbank, Vakıfbank, Türkiye Finans, Türkiye İş Bankası gibi anlaşmalı bankalardan kredili olarak ödeniyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirtiliyor. Demir Romance Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!

Beylikdüzü Demir Romance adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Beylikdüzü Demir Romance iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön