26 / 04 / 2024

demir romance adres

demir romance adres

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek olan konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Demir İnşaat Demir Romance ulaşım!

Demir İnşaat Demir Romance ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteren projede 28 adet villa ve 776 adet daire yer alıyor.

Beylikdüzü Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Evleri 'nde yer alan evlerin büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor, 229 metrekareye kadar yükseliyor. Beylikdüzü Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Avcılar!

Demir Romance Avcılar projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecke olan projede 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.

Beylikdüzü Demir Romance iletişim bilgileri!

Havaalanına 15 dakika, TEM'e 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzası taşıyor. Beylikdüzü Demir Romance iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek. Proje 776 adet daire yer alıyor. Peki Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance projesinde 413 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde 7 blok halinde yükselen Demir Romance projesi Demir İnşaat imzası taşıyor. Demir Romance projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 413 bin TL'den başlıyor.

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Beylikdüzü Demir Romance ulaşım, Demir Romans adres,telefon ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Demir Romance adres!

Demir Romance adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimleri Kasım 2015'te gerçekleşecek olan Demir Romance projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet dükkandan meydana geliyor

Demir Romance Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Beylikdüzü iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Beylikdüzü Demir Romance'ta teslimler Kasım 2015'te yapılıyor...

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Konutları adres!

Demir Romance projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler, villalar ve ticari birimler yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları adres...

Demir İnşaat Demir Romance adres!

Daire teslimleri Nisan 2018'de yapılacak olan Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat Demir Romance adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romans adres bilgileri!

Demir Romans adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi metrobüs'e 5 dakika, E-5'e 5 dakika, AVM'lere 5 dakika, havaalanına 15 dakika, Tem'e 5 dakika, okullara 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor...

Demir Romans adres!

Demir Romans adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir Romance metrobüs 5 dakika, E-5'e 5 dakika, AVM'lere 5 dakika, havaalanına 15 dakika, Tem'e 5 dakika, okullara 5 dakika mesafede yer alıyor...

Demir Romance Beylikdüzü'nde şimdi al seneye öde! Yüzde 8 indirimle!

Demir Romance Beylikdüzü projesinde yer alan daireler için şimdi al teslimde öde kampanyası sürüyor. Toplam 37 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje kapsamında yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 271 bin TL'ye! Şimdi al seneye öde!

Beylikdüzü'de yükselen Demir Romance projesinde yer alan dairelerin fiyatları 271 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında şimdi al seneye öde kampanyası da devam ediyor.

Demir Romance, 11-14 Eylül'de CNR Emlak Fuarı’na yeni kampanyasıyla katılacak!

İnşaat sektöründe başarı dolu 30 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacak.

Demir İnşaat CNR Emlak Fuarı'na Demir Romance ve La Vida ile katılıyor!

Demir İnşaat, 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Center'da düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projeleri ile yer alacağı stantta, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir inşaat, akıllı ev teknolojisiyle insa ettiği Demir Romance'da düşük peşinat ve öteleme kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. Proje, peşin alımlarda yüzde 10 indirim de sağlıyor.

Demir Romance projesinde taksitler 1 sene erteleniyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojili Demir Romance projesinde taksit erteleme kampanyasına başladı. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının bittiği Demir Romance'ta 37 dönüm arazi içinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor.

demir romance adres Haberi

demir romance adres

 İnşaat sektöründe bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir bugüne kadar tüm projelerini hep zamanından önce teslim ettiklerini belirterek "Demir Romance projemizde de bu geleneği bozmadık, taahhüt ettiğimiz tarihten önce evleri veriyoruz"...