25 / 04 / 2024

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.



İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen  Demir Romance  Rezidans 5 bin 141 metrekarelik sosyal tesis alanından oluşuyor. Proje E-5'e, AVM'lere, okullara yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika yakınlıkta yükseliyor.


Konut teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında yapılması öngörülen Beylikdüzü Demir Romance Evleri  Demir İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


Demir Romance Demir İnşaat adres bilgisi haberimizin devamında bulunuyor. Projede 776 konutun yanı sıra 60 ticari birim ve 28 villa da yer alıyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen daire tiplerinden oluşuyor. Projede yüzde 5 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olabilmek mümkün.


Birçok sosyal donatı alanlarına sahip olan Demir Romance Residence 'de  açık yüzme havuzu, tenis kortu, bisiklet parkuru, kreş, diyetisyen hizmeti, bilardo salonları, dinlenme ve güneşlenme terasları, dans eğitim merkezi, Türk hamamı ve yürüyüş yolu da bulunuyor. 


Demir Romance Demir İnşaat adres!

Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü / İstanbul


Beylikdüzü Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön