19 / 04 / 2024

Demir Romance nasıl gidilir

Demir Romance nasıl gidilir

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Rezidans fiyat listesi!

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Demir Romance Rezidans fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Evleri 'nde yer alan evlerin büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor, 229 metrekareye kadar yükseliyor. Beylikdüzü Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla! 452 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede daire teslimlerinin Kasım 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine söyledi.

Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir inşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı.Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, erken teslim geleneğine devam ettiklerini ve projeyi zamanında önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı

Demir Romance'ta hemen teslim üniteler!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Projede hemen teslim ünitelerin satışları devam ediyor.

Demir Romance yaşam coşkulu bir etkinlikle yeni döneme başladı!

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Demir Romance’te yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance nasıl gidilir Haberi

Demir Romance nasıl gidilir

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance Rezidans havalimanına 15 dakika, AVM'lere, okullara ve E-5'e yürüyerek 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Demir Romance Konutları fiyat listesi konut tiplerine göre değişiyor. Projede 776 daire ile birlikte 60 adet ticari birim ve 28 adet villa da bulunuyor.


Beylikdüzü Demir Romance 'ta yer alan konutların 2015 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Demir İnşaat Demir Romans projesinin ortak alanları tenis kortu, bilardo salonları, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, yürüyüş yolu, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş ve diyetisyen hizmetinden oluşuyor. 


Demir Romance Konutları fiyat listesi!

1+1 dairelerin fiyatları 394 bin lira,

2+1 dairelerin fiyatları 452 bin lira,

3+1 dairelerin fiyatları 525 bin...