16 / 04 / 2024

Demir Romance'ta ödemeler baharda başlıyor!

Demir Romance'ta ödemeler baharda başlıyor!

Demir İnşaat’ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için “Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın” kampanyası başladı.



28 Şubat 2016’ya kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Akıllı Ev Teknolojileri ile fark yaratan Demir Romance’den ev alanlar, ödemenin yüzde 50’sini peşin verip geri kalan yüzde 50’lik kısmını baharda ödemeye başlayacaklar…  


İnşaat sektörünün yenilikçi ve fark yaratan markası Demir İnşaat, İstanbul’un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü’nde konumlanan Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için özel bir kampanya düzenlendi. 28 Şubat 2016’ya kadar geçerli olacak “Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın” kampanyası kapsamında, Akıllı Ev Teknolojileri ile fark yaratan Demir Romance’den ev alanlar, ödemenin yüzde 50’sini peşin verip geri kalan yüzde 50’lik kısmı 3 ay sonra ödemeye başlayacak.


Sınırlı Sayıda Son Daireler…

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yaşamın başladığı Demir Romance’deki sınırlı sayıdaki son daireler için yaptıkları bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış bir evde yeni bir yaşama başlama fırsatı sunduklarını söylüyor.


Yeni evini yeni yılda alacak olanların ödemeye baharda  başlayabileceklerini belirten Hamit Demir, “Demir Romance’de kalan sınırlı sayıda daire için kampanya yaptık. Demir Romance’den akıllı bir ev almak için bu kampanya son fırsat! 28 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamızdan yararlanacak müşterilerimiz ödemenin yüzde 50’sini peşin verip geri kalan yüzde 50’lik kısmını da üç ay sonra ödemeye başlayacaklar” dedi. 


Kolay Ulaşım, Tasarruflu Bir Yaşam…

Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. 


Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. 


 

http://www.demirinsaat.com.tr/


Haber AA'da şu şekilde yer alı;


Demir İnşaat, ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için "Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın" kampanyası düzenledi.


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, firma, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde sınırlı sayıdaki son daireler için özel bir kampanya başlattı.


28 Şubat 2016'ya kadar geçerli olacak "Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın" kampanyası kapsamında, Akıllı Ev Teknolojileri ile inşa edilen Demir Romance'den ev alanlar, ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmı 3 ay sonra ödemeye başlayacak.


Verilen bilgilere göre, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance'te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlıyor.


Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.


Demir Romance'de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçların karşılanabileceği iş yerleri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, şunları kaydetti:


"Yaşamın başladığı Demir Romance'da sınırlı sayıdaki son daireler için yaptığımız bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış bir evde yeni bir yaşama başlama fırsatı sunuyoruz. Yeni evini yeni yılda alacak olanlar ödemeye baharda başlayabilecek. Demir Romance'de kalan sınırlı sayıda daire için kampanya yaptık. Demir Romance'den akıllı bir ev almak için bu kampanya son fırsat. 28 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamızdan yararlanacak müşterilerimiz ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmını da üç ay sonra ödemeye başlayacak."



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance'da yeni yıla özel kampanya başlatıldı. 28 Şubat 2016'ya kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmı baharda ödenebilecek. Yeni evini yeni yılda alacak olanların ödemeye baharda başlayabileceklerini belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Demir Romance'da kalan sınırlı sayıda daire için kampanya yaptık. Demir Romance'dan akıllı bir ev almak için bu kampanya son fırsat" diye konuştu. 


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance projesinde ‘Şimdi al baharda öde’ kampanyası 28 Şubat'a kadar devam edecek.


Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’nde konumlanan Demir Romance projesinde sınırlı sayıdaki son daireler için özel bir kampanya başlattı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 28 Şubat 2016’ya kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projeden ev alanların, ödemenin yüzde 50’sini peşin yapıp geri kalan yüzde 50’lik kısmı 3 ay sonra ödemeye başlayacaklarını söyledi. Yaşamın ağustosta başladığı akıllı ev teknolojisine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.


Habertürk


Haber Yeni Akit'te şu şekilde yer aldı;


Demir İnşaat'ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için 1Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın" kampanyası başladı. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Demir Romance'ta akıllı bir ev almak için 28 Şubat 2016 son tarih" dedi 


Yeni Akit 


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEMİR İnşaat'ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için kampanya başladı. 

Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında ev alanlar, ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmını 3 ay sonra ödemeye başlayacak. Demir Romance'te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.



Vatan 


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Demir inşaat, Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için,'Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın' kampanyası başlattı. 28 Şubat'a kadar geçerli olacak kampanya ile projeden ev alanlar, ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmını baharda ödemeye başlayacak. Projede 1+1,2+1, 3+1.4+1.4,5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. 


Ekonomist



Geri Dön