27 / 04 / 2024

Demir Romance Beylikdüzü iletişim!

Demir Romance Beylikdüzü iletişim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Beylikdüzü iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Beylikdüzü Demir Romance'ta teslimler Kasım 2015'te yapılıyor...




Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Demir Romance  projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Demir Romance Beylikdüzü iletişim ve adres bilgilerinden önce Demir Romance hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Demir Romance projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirlendi. Demir Romance Beylikdüzü projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesinde teslimlerin 2015 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor. Demir Romance Beylikdüzü iletişim için, 444 2 116 numaralı telefonu arayarak, Demir Romance satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz.


Demir Romance Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde daireler 69 ile 283 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Beylikdüzü Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinattan sonra, yüzde 15 ara ödeme 12 ay sonra, ikinci yüzde 15 ara ödeme teslimlerde yapılıyor. Kalan yüzde 65'lik tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor.


Demir İnşaat Demir Romance projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness center, sauna, dans eğitim merkezi gibi sosyal olanaklar mevcut.


Demir Romance Beylikdüzü nerede?

Demir Romance Beylikdüzü adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön