23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Migros, 15 Haziran'da açılıyor!

 Beylikdüzü Migros, 15 Haziran'da açılıyor!

Kasım 2011'de çıkan yangının izlerini silerek yeniden müşterileriyle buluşacak 5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabilecek



Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de çıkan yangınla herkesi korkutmuştu. Yangın sonucu kapılarını kapatan Migros 15 Haziran'da yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabileceği gibi her saat başı farklı reyonlarda indirimler gerçekleşecek. 15 Haziran Cuma günü saat 12.30'da kapılarını müşterilerine açacak olan mağazada saat 21.00'de 147 metrelik, Türkiye'nin en uzun mapping projeksiyon sistemiyle başlayacak tarihi açılış şovu ise, gece boyunca canlı müzik performansı ve çeşitli aktivitelerle devam edecek.


Çılgın hafta sonu, çılgın fiyatlar kampanyası ile 5M Beylikdüzü Migros'ta bulunan ürünler tüketiciye inanılmaz fiyatlardan müşteriye ürünlerini sunacak ayrıca 5M Migros mağazası, sabaha kadar açık kalarak sürpriz hediyeler, anlık indirimlerle bir gecede rekor sayıda müşteriyi ağırlamayı hedefliyor.


5M Beylikdüzü Migros'ta, müşterilerin çağdaş perakendeden beklentilerini yükseltecek ve her türlü ihtiyaçlarını anında karşılayacak yepyeni uygulamalar da hayata geçirildi. Bu yeni uygulamalardan biri artık hangi reyonda olursa olsun müşteri istediği bilgi için yetkiliyle canlı görüşecek. Mağazada farklı alanlarda konumlandırılan Canlı Görüşme Butonları ile tüm müşteriler ilgili bölümün yetkilisine anında ulaşıp, canlı konuşup anında bilgi alıp, sorularına cevap alabilecek.


Zaman


Geri Dön