23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...




92 bin metrekare alanda yükselen  Vira İstanbul  Konutları projesinin 74 bin 500 metrekare alanı peyzaj ve sosyal donatılar için planlandı. Vira İstanbul Konutları projesi  Gül Proje  ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hasılat paylaşımı modeliyle yapılıyor.


Beylikdüzü Kavaklı'da yükselen Vira İstanbul Konutları projesi 1.156 daire ve 36 cadde mağazasından oluşuyor. Vira İstanbul Konutları Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlendi.


Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Vira İstanbul Konutları projesi 17 blok halinde yükseliyor.


Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Vira İstanbul Konutları Beylikdüzü'nde konutların metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlangıç gösteriliyor.


Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları projesinde firma bünyesinde 30 ay vade farksız ya da banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Vira İstanbul Konutları'nda spor sahaları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, otopark gibi sosyal olanaklar olacak.




Telefon: 449 9 485

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön