18 / 04 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim!

Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. West Side İstanbul projesi West Side Station ve West Side Style olarak 2 etaptan meydana geliyor



West Side İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. Beylikdüzü  West Side İstanbul  iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


West Side İstanbul Beylikdüzü projesi Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. West Side İstanbul satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı.


Toplam 1.152 adet konuttan oluşan West Side İstanbul projesi West Side Station ve West Side Style

olarak 2 etaptan meydana geliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim için 0212 871 41 02 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


West Side İstanbul Beylikdüzü 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul satılık daire fiyatları 131 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. 


West Side İstanbul Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, spor alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


West Side İstanbul nerede?

West Side İstanbul adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul


Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim!

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön