26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim?



Westside İstanbul Rezidans'ta konutların büyüklükleri 40 metrekare'den başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Beylikdüzü Westside 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1.115 daire ve 166 dükkana yer veriliyor. 


Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Projede yer alan dairelerin fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişiyor.


AVM, hastane, okul, üniversite ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda, E-5'e sıfır konumda, Atatürk Havaalanı'na 10 dakika mesafede yer alan West Side İstanbul'da yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olabilmek mümkün.


Westside İstanbul Konutları'nın ortak alanları kamelyalar, 3 adet fitness center, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, açık/kapalı spor alanları, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 1800 araçlık otopark, Türk hamamları, saunalardan oluşuyor. 


Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim? sorusuna 2017 yılı Mart ayı yanıtını verebiliriz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


West Side İstanbul nerede?

Ulaşım: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


Beylikdüzü Westside İstanbul iletişim

Telefon :(0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön