27 / 04 / 2024

Westside İstanbul satılık daire

Westside İstanbul satılık daire

Westside İstanbul projesinde yer alan konutların ödemeleri için 36 ay faizsiz vadelendirme ya da yüzde 5 peşinatlı seçenekler uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de yapılacak.

Westside İstanbul'da 0 faizle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Westside İstanbul projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirmeler yapılıyor. Projede düşük peşinat oranları ve indirimler de sunuluyor.

Westside İstanbul fiyatlar!

Westside İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatarı 184 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkanın yer aldığı proje Atatürk Havaalanı'na 10 dakika yakın mesafede bulunuyor.

Westside İstanbul'da 200 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Firma bünyesinde 5 farklı ödeme seçeneği uygulanan Westside İstanbul projesinde daire fiyatları ise 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Westside İstanbul'da 200 bin TL'ye! 0 faiz imkanıyla!

Teslimlerin 2017 Mart'ta gerçekleşeceği Westside İstanbul projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Westside İstanbul güncel fiyat listesi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte satış süreci devam eden Westside İstanbul güncel fiyat listesi...

Westside İstanbul'da 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 5 peşinat!

Beylikdüzü'nde hayata geçen Westside İstanbul 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. 600 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Westside İstanbul projesinde daire fiyatları 190 bin TL'den başlıyor.

Westside İstanbul'da 190 bin TL'ye yüzde 5 peşinatla!

Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Westside İstanbul'da avantajlı fiyatlar özel ödeme koşullarıyla!

Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş Westside İstanbul'da ev alanların; spor yapmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.

Westside İstanbul dükkan fiyatları!

Westside İstanbul'da cadde dükkanlarının satışları başladı. Daire fiyatlarının 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değiştiği Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul kroki!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutlarında satılık daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Projede Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, E-5'e sıfır konumda inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul kroki...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da yüzde 7 indirim!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor.

Westside İstanbul satılık daire fiyatları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan oluşan Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanında hayata geçiyor. Westside İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Westside İstanbul teslim tarihi Mart 2017!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side Konutları Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 1.115 daire ile birlikte 166 dükkandan oluşan projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak belirlendi.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık!

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan projede 3 bin 565 daire yer alıyor. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle tasarlandı.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Westside İstanbul satılık daire Haberi

Westside İstanbul satılık daire

1155 konut ve 166 dükkandan meydana gelen Westside İstanbul projesi; Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.


Toplam arsa alanı 73 bin 800 metrekare olan Westside İstanbul projesi Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin alanları 40 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 210 metrekareye kadar çıkıyor. 


Westside İstanbul projesinin ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat ya da 36 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. 


Westside İstanbul projesindeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçenekleri 2017 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Westside İstanbul projesinde saunalar, açık/kapalı spor alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, yürüyüş...