26 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.




1 milyon metrekarelik etki alanına sahip Yaşam Vadisi Projesi’nin 1. ve 2. Etabı bağlantısı için kavşak çalışması Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Projelendirilmesi yapılan kavşağın uygulama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Adnan Kahveci Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Davutpaşa Caddesi’nin birleşim noktası olacak kavşağın kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 



Trafik Rahatlayacak


Daha önce Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmaları tamamlanan ve çalışmalara devam edilen caddelerin bu kavşakla koordinasyonu sağlandıktan sonra Çarşamba ve Pazar günleri kurulan Beylik Pazarı’nın trafik yoğunluğunun ortadan kalkması hedefleniyor. Ayrıca bu çalışmanın sonunda Gürpınar, Dereağzı ve Adnan Kahveci Mahallelerinin sahille bağlantısı kolaylaşacak ve bölge trafiği büyük ölçüde rahatlayacak. 



Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön