26 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda “Çaykana Teras” açıldı!

 Beyoğlu'nda “Çaykana Teras” açıldı!

Beyoğlu’nda ve St. Antuan Kilisesi'nin yanında Çaykana Teras isimli mekan açıldı...



İstanbul’un en gözde mekanlarından Beyoğlu’nda ve St. Antuan Kilisesi’ni arkasına alan eşsiz manzarası eşliğinde, şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çeken Çaykana Teras açıldı. Arkadaşları ve ailesiyle keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere kapılarını açan mekan, 500 metrekarelik açık teras ve 300 metrekarelik kapalı geniş alanıyla misafirlerini sessiz ve nezih bir ortamda ağırlıyor. 


Kapalı ve açık alanlarıyla her mevsim hizmet veren mekanın menüsünde, uygun fiyatlarla nargile çeşitlerinden fast food alternatiflerine, tost ve gözleme çeşitlerinden ev yapımı limonataya kadar pek çok farklı lezzet yer alıyor. Mekanın favorileri arasında ise, Osmanlı döneminde özel ibrikler içinde sunulan ve yemek yerken su yerine ikram edilen Osmanlı şerbetleri geliyor.


Öğrenci dostu uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Çaykana’da ayrıca ücretsiz kablosuz internet, Lig TV, D Smart TV, tavla, satranç ve grup oyunları seçenekleri de konukları bekliyor. Mekan ayrıca doğum günü, her türlü kutlama ve buluşmalar için de nezih bir ortam sunuyor. 


İstanbul’un prestijliokullarından Galatasaray Lisesi'ne yakın bir lokasyonda bulunan Çaykana, maç yayınları, indirimler ve farklı organizasyonlardan haberdar olmak için https://twitter.com/caykana ve http://www.facebook.com/caykana.teras adresinden müşterilerine takip imkanı sunuyor.




Geri Dön