24 / 04 / 2024

Wilma Elles Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak!

Wilma Elles Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak!

Ünlü oyuncu Wilma Elles yeme içme sektörününe yatırım yapacak. Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak olan Elles, bunun için bölgedeki birçok benzer işyerini gezerek araştırma yaptı...




'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Carolin'i oturduğu semtte kafasına göre pideci bulamadı. Kendi pişirmeye karar verdi.  


Rol aldığı rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı Carolin karakteriyle ünlenen Wilma Elles, de şansını ticarette deneyen ünlüler arasına katıldı. Ünlü oyuncunun yatırım yapmak istediği alan ise yeme içme sektörü. Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak olan Elles, bunun için bölgedeki birçok benzer işyerini gezerek araştırma yaptı. 


İŞLETMECİLERLE GÖRÜŞÜP FİKİR ALDI 


Güzel oyuncuyu bu fikre sürükleyen neden ise fast food tüketmekten sıkılması. İşletmecilerden fikir alan Elles’in, "Bulunduğum yerde hiç ev yemekleri ve pide satan yer yok. Yakında böyle bir yer açmak istiyorum" dediği öğrenildi.  


ASMALI'DA ORTAKLIK TEKLİFİ


Yeni projesi için ön araştırmalara başlayan Wilma Elles'in açılış yapacağı tarih henüz belli değil. Adımlarını dikkatli atan ve Beyoğlu'ndaki diğer pidecilerle görüşen ünlü oyuncunun, gözüne kestirdiği yer ise Asmalımescit. Elles'in müdavimi olduğu bölgede yer alan bir pideciye ortaklık teklifinde bulunduğu iddia edildi. 


SAMET ADAY / Akşam 



Geri Dön