26 / 04 / 2024

Wilma Elles pide salonumu açıyor

Wilma Elles pide salonumu açıyor

Ünlü oyuncu Wilma Elles yeme içme sektörününe yatırım yapacak. Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak olan Elles, bunun için bölgedeki birçok benzer işyerini gezerek araştırma yaptı...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fahiş kira artışı bir ekmek teknesini daha kapattı! Dükkan sahibi 5 bin TL kira bedelini 30 bin TL yaptı...

Aydın Didim’de sahibi ve ustasının bir kadın pide ustası olan Bahçivan Pide Salonu dükkan sahibinin mağduru oldu. Dükkan sahibi 5 bin liralık dükkana 30 bin TL kira istedi.

Sosyal medyada gündem olmuştu! Tarım Bakanı Yumaklı’dan ferahlatan açıklama: Et ürünlerinde taviz yok!

Sosyal medyaya yansıyan pide, lahmacun gibi ürünlerde denetim yapılmayacağı iddialarına Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan net yanıt geldi. Yumaklı, gıda denetimlerinin bugüne kadar yapıldığı şekilde devam edeceğini bildirdi.

O markette Ramazan Pidesi 8.90 TL'ye satılıyor! İşte yumurtalı ramazan pidesi, sütlü ramazan pidesi...

Carrefoursa Market'te 6 adet pide çeşitli uygun fiyata satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da pide çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

Wilma Elles pide salonumu açıyor Haberi

Wilma Elles pide salonumu açıyor


'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Carolin'i oturduğu semtte kafasına göre pideci bulamadı. Kendi pişirmeye karar verdi.  


Rol aldığı rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı Carolin karakteriyle ünlenen Wilma Elles, de şansını ticarette deneyen ünlüler arasına katıldı. Ünlü oyuncunun yatırım yapmak istediği alan ise yeme içme sektörü. Beyoğlu'nda ev yemekleri ve pide salonu açacak olan Elles, bunun için bölgedeki birçok benzer işyerini gezerek araştırma yaptı. 


İŞLETMECİLERLE GÖRÜŞÜP FİKİR ALDI 


Güzel oyuncuyu bu fikre sürükleyen neden ise fast food tüketmekten sıkılması. İşletmecilerden fikir alan Elles’in, "Bulunduğum yerde hiç ev yemekleri ve pide satan yer yok. Yakında böyle bir yer açmak istiyorum" dediği öğrenildi.  


ASMALI'DA ORTAKLIK TEKLİFİ


Yeni projesi için ön araştırmalara başlayan Wilma Elles'in açılış yapacağı tarih henüz belli değil....