29 / 03 / 2024

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor!

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor!

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor. Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.



Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor! 



Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. 


Ziyarette, her ıkı başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, belediye olarak gerçekle ştırdıklerı çalışmaları ele aldı. 


Daha sonra Başkan Özaltun ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Beyşehir Gölü'tide yat gezisi yapan Başkan Toru, gazetecilere ziyareti ile ilgili d e ğe r 1 e nd irme le rd e bulundu. 


BEYŞEHÎRLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACĞIZ 


Beyşehir'de turizm potansiyelini artırma noktasında çok ciddi adımlar atıldığını dile getiren Başkan Toru, "Daha öncede Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey bızı bu güzel ilçeye davet etmişti, bizlerde hafta sonu münasebeti ile kendisini ziyaret ettik Ba şkanımızda n Beyşehir ile ilgili bilgiler de aldık, kendisinin Beyşehir için çok ciddi adımlar attığını da öğrendik Gerek su sistemleri noktasında gerekse Beyşehir'in turizm potansiyelini artırma noktasında çok ciddi adımları var, bunları tebrik ediyoruz ve destekliyoruz. Biz de Meram Belediyesi kardeş şehir olarak her zaman istişare etmeye ve destek vermeye hazır olduğumuzu buradan belirtmek isterim, "dedi. 


TARİHİ FIRSATTAN YARARLANIN 


Kentsel dönüşüm konusunda Bey şehir lı vatandaşlara seslenen Başkan Toru, "Meram Belediyesi olarak beş bölgemizde kentsel dönüşüm için çalışmalara başladıkla, kentsel dönüşüm yıpranmış yapıların doğal afet meydana getirebilecek yapıların yemden yapılma sı daha modern, yerleşim yerleri yapılması demek Meram'da bu konuda çok ciddi bir talep var. Bu çok ıyı bir fırsat ben ulanıyorum kı, Beyşehir'de de bu konuda ciddi bir talep vardır. Ben tüm va ta nda şiarımıza seslenmek istiyorum sizlerde bu tarihi fırsattan yararlanın, "dedi. 


BEYŞEHİR ve MERAM KARDEŞ ŞEHİR OLACAK 


Başkan Fatma Toru ve Başkan Ya r d ım c11 a rının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat Özaltun, önümüzdeki günlerde alınacak meclis kararıyla Meram ile Beyşehir'in kardeş şehir olarak ilan edileceğim söyledi. 


Özaltun, 'Bey şehırımızın doğal güzelliklerini göstermek, aynı zamanda belediye çalışmalarımızla alakalı görüş alışverişinde bulunmak adına Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru hanımefendiyi ilçemize davet ettik. 


Sağolsunlar bizleri kırmadılar kendilerini Beyşehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Kentsel dönüşüm konusunda başarılı çalışmalar yürüten M e r a m Belediye Başkanımız ve ekibiyle E sentepe Mahallemizde yapacağımız kentsel dönüşüm pla nlama sında fıkır alışverişinde bulunduk. 

İnşallah önümüzdeki günlerde Meram Belediyesi ve Beyşehir Belediyesinin kardeş şehir olmasını meclis karan ile ilan edeceğiz. 

Bilgi ve tecrübe paylaşımlarımız devam edecek, ortak akıl çerçevesinde beraberlik içerisinde bölgemize en ıyı hizmeti vermenin gayretinde olacağız."dedı. 


Beyşehir İlk Haber


Geri Dön