19 / 04 / 2024

Beyşehir'de okullarda atıl binalar yıkılıyor!

Beyşehir'de okullarda atıl binalar yıkılıyor!

Beyşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı bazı mahallelerde yer alan okul binalarının bahçesindeki kullanılmayan ve atıl vaziyetteki binaların iş makineleri ile yıkımı gerçekleştiriliyor.



Beyşehir Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar çerçevesinde, kullanılmayan ve atıl vaziyette bulunan yapılar yıkılarak bahçe alanı genişliyor. Çalışmalarla okullarda öğrenim gören öğrencilerin teneffüs ve okul dışı saatlerinde kullanabileceği oyun alanları daha da büyüyor.


Öte yandan, okullar da çalışmalar da hız kesmiyor.  TOKİ  İlk ve Ortaokulu'ndaki mevcut kazan değişip yenilenirken, bazı okul binalarında başlatılan da dış yalıtım çalışmaları devam ediyor. Bazı okulların bahçelerinde ise


Öğrencilerin oyun alanları genişliyor Karayolları ekiplerinin de verdiği Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, çalışmalarla öğrencilerin çeşitli spor okullarda yaptığı incelemelerde branşlarında faaliyet gösterebileceği yürütülen faaliyetleri yerinde takip oyun alanları inşa ediliyor. ediyor. 


Beyşehir Göl Gazetesi


Geri Dön