27 / 04 / 2024

beyşehir atıl binalar yıkılıyor

beyşehir atıl binalar yıkılıyor

Beyşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı bazı mahallelerde yer alan okul binalarının bahçesindeki kullanılmayan ve atıl vaziyetteki binaların iş makineleri ile yıkımı gerçekleştiriliyor.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

Konut sektöründe normalleşme adımları atılıyor!

Sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığında yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre;  konut sektöründe normalleşmenin ilk adımları atılırken, İstanbul'da kira ücretleri yükselişe geçti. 

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Beyşehir 317 konut ihalesi bugün!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

beyşehir atıl binalar yıkılıyor Haberi

beyşehir atıl binalar yıkılıyor

Beyşehir Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar çerçevesinde, kullanılmayan ve atıl vaziyette bulunan yapılar yıkılarak bahçe alanı genişliyor. Çalışmalarla okullarda öğrenim gören öğrencilerin teneffüs ve okul dışı saatlerinde kullanabileceği oyun alanları daha da büyüyor.


Öte yandan, okullar da çalışmalar da hız kesmiyor. TOKİ İlk ve Ortaokulu'ndaki mevcut kazan değişip yenilenirken, bazı okul binalarında başlatılan da dış yalıtım çalışmaları devam ediyor. Bazı okulların bahçelerinde ise


Öğrencilerin oyun alanları genişliyor Karayolları ekiplerinin de verdiği Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, çalışmalarla öğrencilerin çeşitli spor okullarda yaptığı incelemelerde branşlarında faaliyet gösterebileceği yürütülen faaliyetleri yerinde takip oyun alanları inşa ediliyor. ediyor. 


Beyşehir Göl...