24 / 04 / 2024

Beytepe Restorium teslim tarihi!

Beytepe Restorium teslim tarihi!

Firma: Keklikoğlu Gayrimenkul

Proje: Beytepe Restorium

Beytepe Restorium teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirlendi. Fiyatların 830 bin liradan başladığı Beytepe Restorium 'da satışlar devam ediyor, projede 53 daire ve 12 villa bulunuyor, ..




Beytepe Restorium Projesi  Ankara  İncek 'te inşa ediliyor.  Keklikoğlu Gayrimenkul  imzası ile yaşama geçirilen proje 21 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Beytepe Restorium teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Beytepe Restorium teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


İncek 'te yükselen Beytepe Restorium 'da 53 daire ve 12 villa yer alıyor.  Beytepe Restorium kapsamındaki daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Beytepe Restorium Projesi fiyatları 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. Restorium Beytepe kapsamındaki konutlar krediye uygun.


Beytepe Restorium İncek 'te;  karma spor sahası, vitamin bar ve cafe, mini sinema, fitness center, squash, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi gibi alanlar bulunuyor.


Telefon: 0312 240 10 10

Web adresi: http://www.beyteperestorium.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön