26 / 04 / 2024

Beytepe Restorium projesi

Beytepe Restorium projesi

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Beytepe Restorium teslim tarihi!

Beytepe Restorium teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirlendi. Fiyatların 830 bin liradan başladığı Beytepe Restorium 'da satışlar devam ediyor, projede 53 daire ve 12 villa bulunuyor, ..

Beytepe Restorium nerede?

Beytepe Restorium nerede sorusuna İncek TED Koleji 'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Temmuz 2014 'te teslim edilecek olan Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor...

Beytepe Restorium 'da 830 bin liraya 4 oda 1 salon!

Beytepe Restorium projesinde satışlar devam ediyor, dairelerin yanı sıra villaların da bulunduğu proje Ankara İncek TED Koleji yakınında yükseliyor, Beytepe Restorium kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun...

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Beytepe Restorium projesi Haberi

Beytepe Restorium projesi

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı. Keklikoğlu "Beytepe'de bugün yüzlerce proje ve binlerce daire yapılıyor. Ancak elit bir bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin aklında tek bir soru var: Hangi projeye güvenebilirim? Projeye başladığımız günden beri gerek kalitemiz gerekse yılların tecrübesiyle taahhütlerimizin arkasında durduk. İlk gün ne dediysek, bugün dairelerimiz aynı şekilde ve söz verdiğimiz tarihte sahiplerini buldu" diye konuştu. Keklikoğlu "Beytepe Restorium, Keklikoğlu güvencesinde. Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu, Beytepe Restorium ile yine farkını ortaya koydu. Ankara ve Türkiye'de örneği bulunmayan mimarimiz ile gelecekte de emsali olmayacak bir projeyi Ankaralılara sunmanın gururunu yaşıyoruz"...