19 / 04 / 2024

Beytepe Restorium nerede?

Beytepe Restorium nerede?

Firma: Keklikoğlu Gayrimenkul

Proje: Beytepe Restorium

Beytepe Restorium nerede sorusuna İncek TED Koleji 'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Temmuz 2014 'te teslim edilecek olan Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor...




Ankara İncek 'te inşa edilen Beytepe Restorium projesinin satış süreci devam ediyor. 21 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Beytepe Restorium Ankara,  Keklikoğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


65 konuttan meydana gelen Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor.  Ankara  Beytepe Restorium 'da yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Ankara Beytepe Restorium 'da fiyatlar 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.


53 daire ve 12 villanın yer aldığı Restorium Beytepe Projesi 'nde;  vitamin bar ve cafe, mini sinema, squash, karma spor sahası, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, toplantı salonu ve fitness center bulunuyor.


Telefon: 0312 240 10 10

Web adresi: http://www.beyteperestorium.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön