19 / 04 / 2024

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.



Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı. Keklikoğlu "Beytepe'de bugün yüzlerce proje ve binlerce daire yapılıyor. Ancak elit bir bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin aklında tek bir soru var: Hangi projeye güvenebilirim? Projeye başladığımız günden beri gerek kalitemiz gerekse yılların tecrübesiyle taahhütlerimizin arkasında durduk. İlk gün ne dediysek, bugün dairelerimiz aynı şekilde ve söz verdiğimiz tarihte sahiplerini buldu" diye konuştu. Keklikoğlu "Beytepe Restorium, Keklikoğlu güvencesinde. Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu, Beytepe Restorium ile yine farkını ortaya koydu.  Ankara  ve Türkiye'de örneği bulunmayan mimarimiz ile gelecekte de emsali olmayacak bir projeyi Ankaralılara sunmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 


ÖDÜLE ADAY PROJE 

Keklikoğlu "Beytepe Restorium, sektörde bugüne kadar kullanılmamış en güzel ve kaliteli malzemeleri Restore farkıyla bir araya getirerek gerek mimarisi gerekse iç dekorasyonuyla ödüle aday gösterilmiş tek projedir" görüşünü dile getirdi. Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin içinde farklı ve yaşanabilir mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde olduğunu belirten Keklikoğlu şöyle devam etti: "4 katlı 7 bloktan oluşan ve içinde 53 daire ile 12 villa ihtiva eden modern bir site olan Beytepe Restorium ile geniş bir yaşam alanı ve prestijli bir yaşam sunuyor. Projemiz tüm bu fark yaratan özellikleriyle Çankaya Belediyesi'ne bağlı nadir projelerden biri. Beytepe Restorium, sunduğu üst düzey konfor ve sosyal imkânlarla gündelik yaşamınıza tatil köyü rahatlığını getiriyor. İçinde fitness, yüzme havuzu, masaj havuzu, Türk ve Fin saunası, spor merkezi ve çocuk alanları ile sadece 65 konuta hizmet edecek elit bir yaşam sunuyor. Dışarıdan üyelik olmaksızın ücretsiz hizmet verecek spor ve fitness merkezi site sakinlerini bekliyor." Keklikoğlu "Site etrafında koşu, yürüme ve bisiklet parkuru bulunuyor. Site içinde de çocukların güvenle tek başlarına zaman geçirebilecekleri kaykay pistine kadar her detay düşünüldü" diye konuştu. 


Sabah Ankara


Geri Dön