19 / 04 / 2024

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium Projesini tanıttı

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium Projesini tanıttı

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Adnan Aslan: Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, yaptığı açıklamada "Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir" dedi.

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Begen tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Midillioğlu vefat etti!

İTÜ 1953 yılı mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Adnan Midillioğlu vefat etti. Midillioğlu'nun ailesi ve arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Adnan Polat: Ev almayan pişman olur!

İşadamı Adnan Polat ve 5 yıl önce işlerle ilgilenmeye başlayan oğlu Kerim ile yeni yatırım ve hedeflerini anlattı...

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium Projesini tanıttı Haberi

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium Projesini tanıttı

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı. Keklikoğlu "Beytepe'de bugün yüzlerce proje ve binlerce daire yapılıyor. Ancak elit bir bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin aklında tek bir soru var: Hangi projeye güvenebilirim? Projeye başladığımız günden beri gerek kalitemiz gerekse yılların tecrübesiyle taahhütlerimizin arkasında durduk. İlk gün ne dediysek, bugün dairelerimiz aynı şekilde ve söz verdiğimiz tarihte sahiplerini buldu" diye konuştu. Keklikoğlu "Beytepe Restorium, Keklikoğlu güvencesinde. Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu, Beytepe Restorium ile yine farkını ortaya koydu. Ankara ve Türkiye'de örneği bulunmayan mimarimiz ile gelecekte de emsali olmayacak bir projeyi Ankaralılara sunmanın gururunu yaşıyoruz"...