29 / 03 / 2024

Biblos Korusu Evleri'nde 625 bin TL'ye!

Biblos Korusu Evleri'nde 625 bin TL'ye!

Biblos Koru&Su Villaları Selimpaşa'da yer alıyor. Villalar 200 metrekare ve 4 oda 1 salon olarak inşa edildi. Biblos Koru & Su Villaları'nın peşin satış fiyatı 625 bin TL olarak belirlendi. Projede villalar hemen teslim ediliyor...



Biblos Koru&Su Villaları Biblos İnşaat tarafından inşa edildi. 17 bin metrekare alana kurulan projede 20 villa yer alıyor. Villalar 200 metrekare ve 4 oda 1 salon olarak inşa edildi.

17 bin metrekare alana kurulan Biblos Koru & Su Villaları 'nda her villanın kendi terasından girilebilen 3 bin metrekare büyüklüğünde havuzu da bulunuyor.

Biblos Koru&Su Villaları'nda 4 oda, 3 banyo, özel teras, havuz ve bahçeye açılan şahane bir salona yer  verildi. Salonda dinlenirken bahçede güneşlenirken, terasta kahve keyfi yaparken her mevsim berrak suyu ve ışıklandırma sistemine sahip, özel tasarım mozaiklerle döşenmiş havuzdan yansıyan ışıltıların dansı neşenize neşe katmak için düşünüldü.

Biblos Koru & Su Villaları'nın peşin satış fiyatı 625 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında herhangi bir ara ödeme bulunmuyor. Müşteriler 400 bin TL'lik kısmını kredi ile ödeyebiliyor. Geri kalan 225 bin TL'lik kısımda ise 60, 96 veya 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Buna göre 60 aylık vadelendirmede taksitler 8 bin 490 TL, 96 aylık vadelendirmede taksitler 6 bin 163 TL ve 120 aylık vadelendirmede taksitler 5 bin 383 TL olarak belirlendi. Projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Biblos Koru&Su Villaları'nda her villanın kendi terasından girilip yüzülebilen, geceleri enfes ışıklandırma sistemiyle aydınlanan 3000 metrekarelik dev bir yüzme havuzu oluşturuldu. Görünümü ve sesiyle keyfinize keyif katsın diye minik şelalelerle birbirinden ayrıldı. Hem çocukların güvenle yüzsün diye 70 cmlik havuzlara, hem de yüzme keyfini doyasıya yaşayabilmeniz için 150 cmlik büyük havuzlara yer verildi.

Biblos Korusu Villaları 'nın ortak alanlarında tropikal ağaç ve bitkiler ile donatılan bahçeler ve otomatik sulama sistemi, 24 saat kayıtlı kamera güvenlik sistemi, tüm bahçelerde otomatik sulama sistemi, gizli tavan tipi klima, güvenlik görevlileri ve her villada farklı şekilde tasarlanan bahçe ve terasa açılan geniş terasların yer alıyor.

0530 520 85 10

www.biblos.com.tr

[email protected]

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön