19 / 04 / 2024

Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor!

Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor!

Etnik motiflere ve Osmanlı temasına yönelen ilgi ile yeniden canlanan çini motifleri, Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor.



Yenilikçi ve çevre dostu marka Bien, Osmanlı ve eski Türk motiflerinin ruhunu yansıtan yeni serisi Alaturca ile, yaşam alanları yerel ve sıcak bir görünüm kazanıyor. Eski dönemlerde çok yaygın olarak kullanılan fakat üretimi ve yapımı vakit alıp, emek isteyen çini motifleri Bien’in Alaturca serisinde hayat buldu.


Alaturca serisi adından da anlaşılacağı gibi geleneksel Türk motiflerinin izlerini taşıyan, tarihi ve özel görünümü günümüzde de yaşatmak isteyenlere alternatif oluşturan bir koleksiyon.


NEDEN BİEN ALATURCA?

Günümüz koşullarında hijyen önemli, zaman değerli ve para kıymetli. El işçiliği gerektiren ve üretimi zahmetli ve vakit alan çinilerin yerini yine o dönemin çini motiflerini yansıtan seramik seriler aldı. Bien Alaturca tam böyle bir seri. Temizliği kolay ve pratik. Ayrıca dayanıklılığı sayesinde uzun süre kullanılabilir olması ekonomik açıdan avantaj sağlıyor.


Özellikle kafeler, restoranlar, oteller ve yaşam alanlarında kullanılan bu karolar mekanlarda dekorasyonu tamamlayıcı özelliğe sahip. Bien’in nostaljik serisi Alaturca’nın geçmişteki geleneksel çizgileri ile günümüz modern tasarımlarını harmanlayıp, alternatifler üretmek mümkün.


Bien Alaturca serisinde, Pastel, Star, Tiffany, Tulip ve Whisper adını verdiğimiz beş farklı motiften oluşan karolar ve bu karoların renk seçenekleri mevcut.


Geri Dön