19 / 04 / 2024

Kalekim UltraFuga’nın rengarenk çizgileri ile mekanları canlandırıyor!

Kalekim UltraFuga’nın rengarenk çizgileri ile mekanları canlandırıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.




Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor. Kuruluşundan itibaren yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı tüketicilerle buluşturan Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği dekoratif ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor. 


İlk günkü gibi tertemiz ve pürüzsüz 

İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. Seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin 1-6 mm aralığındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan UltraFuga, suyu iten ve aşınmaya dayanıklı özelllikleriyle pürüzsüz yüzeyler sunuyor. Leke yaratabilecek her türlü sıvıyı, silikonlu içeriği sayesinde yüzeyde tutan ve böylelikle lekenin temizlenmesini kolaylaştıran UltraFuga, derzlerin ilk günkü gibi tertemiz kalmasını sağlıyor. 


Yaşam alanlarında rengarenk çizgiler

UltraFuga, banyo ve mutfakların yanı sıra, kullanıldığı her türlü mekana uyum sağlayan 32 farklı renk alternatifiyle, her zevke hitap ediyor. Tüketicilere, tamamen kendi dekorasyon tercihlerine göre renk seçeneği sunan UltraFuga; kullanıcıların yaşam tarzlarını mekanlarındaki ayrıntılara yansıtmasını sağlıyor. 



Her yerde mükemmel sonuç

UltraFuga, Kalekim’in kalite ve güvencesini taşıdığı gibi, markanın sektördeki 41 yıllık tecrübesini de yansıtıyor. 5 ve 20 kg’lık ambalajlarda sunulan UltraFuga, banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimler, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarla birlikte, yatay ve düşey uygulamalarda mükemmel sonuç veriyor. Yeni derz dolgu standardı TS EN 13888 kalite belgeli ve yüksek performanslı CG2WA sınıfında üretilen UltraFuga, profesyonellere ve kullanıcılara kapsamlı çözümler sunuyor.



Geri Dön