25 / 04 / 2024

Kalekim UltraFuga yeni tasarımı

Kalekim UltraFuga yeni tasarımı

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim, renkli derz dolgusu Ultrafuga ile estetik mekanlar sunuyor!

Kalekim’in, 32 farklı renk seçeneği ile sunduğu yüksek performanslı derz dolgu malzemesi ‘Ultrafuga’ ile seramiklerinizle uyumlu estetik mekanlara sahip olabilirsiniz.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kalekim Ultrafuga Flex ile üstün özellikler tek üründe!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim UltraFuga ile mekanlara canlılık getirecek!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, ıslak hacimlerdeki derz dolgu alanında tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara canlı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

Kalekim, hayatı kolaylaştıran Garantili Usta dönemini başlattı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘ Garantili Usta Sistemi ’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı.

Kalekim UltraFuga’nın rengarenk çizgileri ile mekanları canlandırıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim UltraFuga yeni tasarımı Haberi

Kalekim UltraFuga yeni tasarımı


Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor. Kuruluşundan itibaren yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı tüketicilerle buluşturan Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği dekoratif ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor. 


İlk günkü gibi tertemiz ve pürüzsüz 

İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. Seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin 1-6 mm aralığındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan UltraFuga, suyu iten ve aşınmaya dayanıklı özelllikleriyle pürüzsüz yüzeyler sunuyor. Leke yaratabilecek her türlü...