20 / 04 / 2024

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.



Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim’in ürettiği, çimento esaslı, silikon katkılı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek ve dayanıklı dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, mükemmelliyetçi tüketici ve profesyonellerin vazgeçilmez seçeneği haline geliyor. 


Tüm ebatlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Ultrafuga Flex, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor. 


Banyodan mutfağa, balkondan terasa, her yerde güvenle kullanılıyor

Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan Ultrafuga Flex; banyo, duş tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda özellikle tercih ediliyor. 


Türkiye’nin ilk tozumayan derz dolgusu

Yüksek esnekliğe sahip yenilikçi ürün Ultrafuga Flex, zor kirleniyor, kolay temizleniyor. 2 mm’den 2 cm’e kadar geniş bir aralıkta uygulamaya imkan tanımasının yanı sıra, “Tozumaz” versiyonu tozumama özelliği ile özellikle kapalı alanlarda daha konforlu bir uygulama imkanı sağlıyor.


Geri Dön