26 / 04 / 2024

Kalekim banyo

Kalekim banyo

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Kalekim 'Betonart Fresh' ile kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Tema Banyo'dan el değmeyen rezervuar!

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta. TSF ve TİMDER işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm: Tecnica!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi ‘ Tecnica ’ ile sürdürüyor.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü!

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü kuruldu. 2015 yılında yurtdışında da büyüme hedefleyen Tema Banyo, komşu ülke Yunanistan’dan ürünlerini satan 20 firmanın sahip ve yöneticilerini İstanbul’da ağırladı.

Banyo dekorasyonunda nelere dikkat edilmeli?

Evinizin ortak kullanım alanlarından biri olan banyonuzun dekorasyonundan sıkıldınız mı? Bu alanın daha özel ve daha zarif olmasını mı istiyorsunuz? O halde bu banyo dekorasyon fikirleri tam siz göre.

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Tema Banyo kapılarını TİMDER’e açtı!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..

Kalekim banyo Haberi

Kalekim banyo

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim’in ürettiği, çimento esaslı, silikon katkılı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek ve dayanıklı dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, mükemmelliyetçi tüketici ve profesyonellerin vazgeçilmez seçeneği haline geliyor. 


Tüm ebatlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Ultrafuga Flex, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor. 


Banyodan mutfağa, balkondan terasa, her yerde güvenle kullanılıyor

Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan Ultrafuga Flex; banyo, duş tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda özellikle tercih ediliyor. 


Türkiye’nin ilk tozumayan derz dolgusu

Yüksek esnekliğe sahip yenilikçi...