23 / 04 / 2024

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...



Tema Banyo, hijyen konusunda tüm beklentileri karşılayacak yepyeni bir çözümü hayata geçirdi. Tema Banyo Ar-Ge ekiplerinin uzun çalışmaları sonucunda geliştirdiği, yerden basmalı ‘gömme rezervuar’ ile hastanelerden havaalanlarına kadar toplu yaşam alanlarında tam hijyen sağlanırken aynı zamanda klasik gömme rezervuarların yanlış kullanımından kaynaklı maliyet artışlarının da önüne geçilebilecek..!


Dünyada ve Türkiye’de nüfusun ortalama yüzde 3’ünün Vandal eğilimli olduğuna dikkat çeken Tema Banyo yetkilileri, “Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği ürünümüz yerden basmalı gömme rezervuar vandalizmin yarattığı sıkıntıyı tam anlamıyla çözüyor. Düşük ses seviyesi, dolum kolaylığı, 2.75 lt/sn boşaltma hızı, çelik kumanda paneli, yerden ayak basma kumanda sistemi gibi özellikleri ile bu yenilikçi ürünümüz sektörde ön plana çıkıyor” açıklamasını yaptı. 


Maliyet avantajı yaratacak!


Yeni ürünün; Vandal eğilimli kullanıcıların klasik gömme rezervuarların basma butonlarını kırmaları, görüntü kirliliğinden gibi ortaya çıkan olumsuzlukları da yok ettiğini vurgulayan yetkililer, toplu yaşam alanlarında bu ürünün kullanımının önemini hatırlattı.


Plastik rezervuar satışıyla ticari faaliyetlerine başlayan Tema Yapı Malzemeleri’nin güçlü markası Tema Banyo, yapı malzemeleri sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. ‘Tema Banyoyu Tamamlar’ sloganıyla Türkiye genelinde bin bayisi ve bölge müdürlükleri aracılığıyla müşterilerine ulaşan marka, su tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleriyle sektöründe birçok ilki de hayata geçirdi. Tema Banyo’nun ilkleri arasında Türkiye’de ilk kez TSE-823 rezervuar iç takım standart onay belgesinin alınması ve ilk 3-6 litre kademeli boşaltma sisteminin üretimi de bulunuyor.


Geri Dön