29 / 03 / 2024

Türkiye Finans konut kredisinde avantajlı çözüm sağlıyor!

Türkiye Finans konut kredisinde avantajlı çözüm sağlıyor!

Türkiye Finans, yeni yıl kampanyası kapsamında konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanında müşterilerine avantajlı çözümler sağlıyor.



Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni yıla özel kampanyası ile konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanında fırsatlar sunuyor.


Banka açıklamasına göre, Türkiye Finans, yeni yıl kampanyası kapsamında konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanında müşterilerine avantajlı çözümler sağlıyor.


"Yeni Yıl Yeni Taşıt" finansmanı kampanyasından yararlananlar, hayalindeki aracı alıyor, 48 aya varan vadelerle ödüyor. Aldığı aracın kaskosunu bankadan yaptıranlar, ekstra fiyat indiriminden de yararlanabiliyor.


Türkiye Finans, "Yeni Yıl Finansörü" ile müşterilerine katılım bankacılığı çerçevesindeki tüm ihtiyaçlarını peşin fiyatına alıp 48 aya varan vadelerle taksitlendirme imkanı sunuyor. Kampanyada tahsis ücreti alınmıyor.


Konut sahibi olmak isteyen müşterilerine 120 ay vadeye kadar finansman desteği sağlayan banka, "Avantajlı Mortgage Kampanyası" düzenliyor. Kampanyadan yararlanmak için Finansör ve kredi kartı başvurusu yapılması ve 2 otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi yeterli oluyor. Kampanyadan yararlananlara, Avantajlı Finansör finansmanı da özel fiyatlama ile sunuluyor.


Kampanyalar, 31 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Katılım Bankası Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı İş Ailesi Genel Müdür Yardımcısı İsmail Vural, Türkiye Finans'ın bankacılık sektöründeki birikimi ve katılım bankacılığı konusundaki uzmanlığı ile müşterilerine 2017'de de avantajlı koşullarla finansman sağlamaya devam edeceğini belirtti.


Vural, "Amacımız, yeni yılda da müşterilerimize destek olmak. Önümüzdeki dönemlerde de müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak finansman araçlarımızı çeşitlendirerek desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön