26 / 04 / 2024

GROHE Fotoselli Elektronik ürünleri ile hijyenik çözümler!

GROHE Fotoselli Elektronik ürünleri ile hijyenik çözümler!

GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlıyor.



Elektronik olarak kontrol edilen batarya ve armatürler, havalimanları, stadyumlar ve benzin istasyonlarındaki birçok genel tuvalette artık standart haline gelmiş durumda. Peki ya kafeler, muayenehaneler veya ofislerdeki tuvaletlerde durum nasıl? Her ne kadar daha az ziyaret edilen yerler olsalar da, buralarda da hijyen, konfor ve sürdürülebilirlik konularında asla taviz verilmemesi gerekiyor. GROHE, yarı kamuya açık tuvalet işletmecilerine bir yandan kullanıcıların sağlığına katkıda bulunurken diğer yandan da su ve enerji tasarrufuna yardımcı olarak modern tuvaletler için herkesin kazançlı çıktığı bir çözüm sağlayan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.


Her ne kadar ofis ve kütüphaneler gibi mekanlardaki yarı kamuya açık tuvaletler ağır ve sık bir kullanıma maruz kalmasalar da, kullanıcıların sürekli değişmesi, buraların her zaman temiz kalmasının sağlanması ve potansiyel patojenler için bir cennet haline gelmemesini sağlamak için tuvaletlerin belirli fonksiyonları gerçekleştirmesini zorunlu kılıyor. El hareketlerini veya vücudun varlığını hissetme yeteneğine sahip fotoselli elektronik sıhhi tesisat ürünleri, dokunmaksızın çalıştırılabildiklerinden en hijyenik çözümü sunuyor.


Akıllı ürün çözümleri


Elektronik olarak kontrol edilen bir GROHE bataryanın monte edilmesi, sadece bir veya iki lavabonun bulunduğu tuvaletler açısından da mantıklı. Hızlı ve kolay monte edilebilen, uzun ömürlü, parlak yüzeye sahip bataryalar, modern tasarımları sayesinde hemen her ortama mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Ama en önemlisi, yenilikçi teknolojiler ile dolu. GROHE ürün yelpazesinin en son heyecan verici üyeleri arasında, verimli düşük enerji tüketimli elektronik aksamları ile temassız Europlus E, Eurosmart CE ve Euroeco CE batarya yelpazeleri bulunuyor. Bataryalar elektrik şebekesi, GROHE LongLife pil veya akan suyun enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren GROHE PowerBox’tan enerji alıyor.


Tıpkı en son Tectron yıkama teknolojisinde olduğu gibi, temassız bataryalarda da tek bir fotosel penceresi bulunuyor. Bu pencerenin arkasındaki elektronik devreler çift yönlü veri transferini kolaylaştırıyor; bu bataryalar sadece bireysel program ve ayarlar için komut almakla kalmıyor, aynı zamanda tüketim verilerini de sağlıyor. Bu şekilde, bataryalar ve yıkama sisteminin kullanım sıklığı, süresi ve sayısının şeffaf bir genel özetini sunuyor. Otomatik temizleme modunun ve termal dezenfeksiyon döngülerinin gerçek gereksinimler doğrultusunda ayarlanması hiç olmadığı kadar kolaylaşırken gerekli bakımlar da zamanında planlanabiliyor. Bu, hem çalıştırma hem de bakımı önemli ölçüde kolaylaştırırken su ve enerji maliyetlerini de azaltıyor.


Rahat kontrol



GROHE’nin fotoselli ürünleri uzaktan kumanda ile kontrol edilirken sakladıkları veriler de yine uzaktan kumandaya aktarılıyor. Bu sayede, yıkama süresi, otomatik yıkama, termal dezenfeksiyon ve diğer fonksiyonları gibi eskiden manuel olarak gerçekleştirilen ayarlar daha da esnek ve hassas biçimde yapılabiliyor. Yıkama süreçlerinin detaylı olarak belirlenmesi sayesinde, işletmeciler durağanlığın önüne geçerek zararlı bakteri ve hoş olmayan kokuların oluşmasını da önleyebiliyorlar.


Hijyen, akıllılık, sürdürülebilirlik ve konfor – yarı kamuya açık tuvaletlere de GROHE fotoselli elektronik monte etmek için dört güçlü gerekçe var.



Geri Dön