23 / 04 / 2024

Fontane Arte yeni ürünleri ile Haaz'da!

Fontane Arte yeni ürünleri ile Haaz'da!

Aydınlatma markalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Haaz, çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri ile bilinen köklü İtalyan markası Fontane Arte yeni koleksiyonu ile Haaz' da...



Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma, tasarım objeleri ve özel sanat parçalarıyla Haaz, Haziran ayını çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri olan “Fontane Arte” koleksiyonu ile açıyor.


Luigi Fontana tarafından 1881 yılında Milano’  da kurulan ve ünlü tasarımcı Gio Ponti’ nin uzun yıllar kreatif direktörlüğünü yaptığı Fontana Arte 1930’ lı yıllardan beri dünyanın en ünlü mimar ve tasarımcılarının hazırladığı ürünleri ile biliniyor. Aralarında Shigeru Ban, Castiglioni , David Chipperfield, Foster, Renzo Piano olan bu grup yıllardan beri bu köklu markaya tasarım yapıyorlar. 


Fontana Arte, çağdaş tasarımcılarla yürüttüğü çalışmalarından oluşturduğu ürün yelpazesiyle, özellikle ev, bar, restorant ve otel gibi mekanlarda dekoratif aydınlatma konseptlerine çözümler yaratıyor.




Geri Dön