23 / 04 / 2024

fontane arte

fontane arte

Aydınlatma markalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Haaz, çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri ile bilinen köklü İtalyan markası Fontane Arte yeni koleksiyonu ile Haaz' da...

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Nus Arte nerede?

Nus Arte nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nus Arte nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nus Arte fiyat listesi!

Nus Arte fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nus Arte fiyat listesi ve proje detayları...

Nus Arte projesi geliyor! Yeni proje!

Sınırlı Sorumlu İş Adamları Konut Yapı Kooperatifi yeni projesi için düğmeye bastı. Proje İzmir Karabağlar'da inşa edilecek.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arte Restorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Bekir Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut fiyatları artacak mı? Faizler düşecek mi?

İnşaat sektöründe durgunluk bitiyor. Sektörün performansı ülke ekonomisi için de büyük öneme sahip. Sektördeki son durumu ve gelecek beklentileri Arteşaries Yapı Kurucu Ortağı Kubilay Kırçı anlattı.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

fontane arte Haberi

fontane arte

Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma, tasarım objeleri ve özel sanat parçalarıyla Haaz, Haziran ayını çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri olan “Fontane Arte” koleksiyonu ile açıyor.


Luigi Fontana tarafından 1881 yılında Milano’  da kurulan ve ünlü tasarımcı Gio Ponti’ nin uzun yıllar kreatif direktörlüğünü yaptığı Fontana Arte 1930’ lı yıllardan beri dünyanın en ünlü mimar ve tasarımcılarının hazırladığı ürünleri ile biliniyor. Aralarında Shigeru Ban, Castiglioni , David Chipperfield, Foster, Renzo Piano olan bu grup yıllardan beri bu köklu markaya tasarım yapıyorlar. 


Fontana Arte, çağdaş tasarımcılarla yürüttüğü çalışmalarından oluşturduğu ürün yelpazesiyle, özellikle ev, bar, restorant ve otel gibi mekanlarda dekoratif aydınlatma konseptlerine çözümler...