19 / 04 / 2024

fontane arte yeni koleksiyonu

fontane arte yeni koleksiyonu

Aydınlatma markalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Haaz, çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri ile bilinen köklü İtalyan markası Fontane Arte yeni koleksiyonu ile Haaz' da...

Nus Arte projesi geliyor! Yeni proje!

Sınırlı Sorumlu İş Adamları Konut Yapı Kooperatifi yeni projesi için düğmeye bastı. Proje İzmir Karabağlar'da inşa edilecek.

Arte Borgo 1'inci Etap teslimleri 2020'de!

Arte İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürler, yurt dışında da pazar arayışlarının olduğunu belirtirken, 2020'de 2 yeni projeye başlayacaklarını ifade etti...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

Ankara Arte Kent projesinde daireler 500 bin TL' den başlıyor! Yeni proje!

Arte İnşaat tarafından hayata geçirilen Arte Kent projesi toplam 114 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 185 metrekare alandan oluşan 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ankara Arte Kent projesinde daireler 500 bin TL' den başlıyor.

Fontane Arte yeni ürünleri ile Haaz'da!

Aydınlatma markalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Haaz, çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri ile bilinen köklü İtalyan markası Fontane Arte yeni koleksiyonu ile Haaz' da...

Casa Dell'arte'den Greenlife Villaları, eğlenceli yatırım!

Türkiye 'nin ilk butik sanat oteli Casa dell 'Arte Hotel of Arts and Leisure, sanatla iç içe tatil yapmak isteyenler için tasarladığı yeni yatırımı Greenlife Villaları 'nın kapılarını bu yaz açıyor …

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

fontane arte yeni koleksiyonu Haberi

fontane arte yeni koleksiyonu

Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma, tasarım objeleri ve özel sanat parçalarıyla Haaz, Haziran ayını çağdaş yaşam tarzına uygun aydınlatma ürünleri olan “Fontane Arte” koleksiyonu ile açıyor.


Luigi Fontana tarafından 1881 yılında Milano’  da kurulan ve ünlü tasarımcı Gio Ponti’ nin uzun yıllar kreatif direktörlüğünü yaptığı Fontana Arte 1930’ lı yıllardan beri dünyanın en ünlü mimar ve tasarımcılarının hazırladığı ürünleri ile biliniyor. Aralarında Shigeru Ban, Castiglioni , David Chipperfield, Foster, Renzo Piano olan bu grup yıllardan beri bu köklu markaya tasarım yapıyorlar. 


Fontana Arte, çağdaş tasarımcılarla yürüttüğü çalışmalarından oluşturduğu ürün yelpazesiyle, özellikle ev, bar, restorant ve otel gibi mekanlarda dekoratif aydınlatma konseptlerine çözümler...